0
| / |
| 0/0 0/0 |
سلام ببخشید من رشته ی تحصیلی ام اصلا ربطی به هنر نداره ولی متاسفانه یا خوشبختانه علاقه ی زیادی به هنر دارم و میشه گفت یه نقاش هستم
طراحی و نقاشی ام خیلی خوبه و فکر و ایده های نو دارم البته بنا به گفته ی استاد نقاشی ام
علاقه ی زیادی به طراحی لباس دارم و برای خودم طرح میزنم
چیکار کنم که بدون رفتن به دانشگاه یا کلاس های خصوصی طرح هامو ارائه بدم؟!
کمکم کنین لطفا
ممنونم![]()
سلام.دوست عزيز شما بهتره كه اول الگوسازي و دوخت رو هم ياد بگيري .چون طراحي تنها فايده اي نداره...و شما وقتي يه طراح لباس ميشي كه به صورت كامل همه چيزو ياد بگيري.اگه نمي خواي كلاس بري ميتوني كتاب هاي الگو سازي توي يه سبك مثل مولر رو بخري و از روش الگوسازي كني و بدوزي..
در مورد ارائه كار هم توي ايران اصولا جاي خاصي براي اين كار نيست.ميتوني شو بذاري.يا طرحاتو به قيمت خيلي ناچيزي به توليدي ها بفروشي.يا طراح لباس يه كارخونه بشي...(اينارو از تجربيات خودم بهت ميگم )ولي بهترينش شو گذاشتنه.به هر حال اميدوارم كمكي كردهباشم.موفق باشي
آره واقعا درستشم همینه.
ولی خداوکیلی یعنی چی این؟ من خیلی از طراح ها رو میشناسم که خیاطی انجام نمیدن!
درسته که باید آشنایی داشته باشن و دارن ولی نه در حد یه خیاط ماهر و خودشونم هیچی رو نمیدوزن البته برش با خودشونه!
مثلا زندگینامه دیور و که میدونین؟خب اون اصلا نمیدونست اینا یعنی چی! نه خیاطی بلد بود نه کلاس طراحی رفته بود....ای بابا خوشبحالش...
گفتند یافت می نشود گشته ایم ما...........
گفت آنکه یافت می نشود....آنم آرزوست!
از شما ممنونم بابت راهنمایی هایی که کردین
من توی سایت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم در واقع اگه پیدا میکردم که هیچ وقت سوال نمی کردم
حتما کتاب رو تهیه میکنم
من نرم افزار های طراحی لباس مثل : virtual fashion pro و همین طور primavision knit رو هم دارم تهیه میکنم
به نظر شما به دردم میخوره ؟؟!!
آخه من که رشته ام این نیست اگه به این سوالمم جواب بدین خیلی ممنونتون میشم
فعلاً![]()
سلام
اگه کسی راجع به امتحان عملی کنکور کارشناسی طراحی لباس اطلاعاتی داره ممنون میشم در اختیارم بذاره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)