0
| / |
| 0/0 0/0 |
یه سوالی شما دبیر کارگاره گرافیک هستید یا خط در گرافیک؟
منظورتون رو از این جمله نفهمیدم :توی کارگاه گرافیک نه...بی موضوع بود...اول یه سری اشکال از مقوای های مربع و مثلث و دایره در می آوردیم...بعد واسه آرم هایی که از نظر بصری بهتر بودنو انتخاب میشد روشون کار میشد بعد اسم انتخاب میکردیم (که یعنی مثلا به درد کجا میخوره)از روی آثار ملی هم آرم زدید
مثلا این آرم اتفاقی بود بعد فهمیدم به درد کتاب خونه میخوره!
ولی تو خط در گرافیک با موضوع کار میکردیم....که اول هم از اسمه خودمون طرح میزدیم!
استان هم تهران...!
| / |
| 0/0 0/0 |
سلام خدمت دوست عزيز و همه دوستان كافه ديزايني .www.komishanibia2.blogfa.com
آرمي كه در زير ميارم رو براي روستاي خودم كميشان مازندران طراحي كردم و از همه دوستان و مديران مي خوام كه توي تكميل و شكيل تر كردنش بهم كمك كنن .
من حروف روستا روبه شكل قايق در آوردم كه نشانه حركت رو به جلوئه و الف رو در بالا قلم به نشانه علم و در پائين به شكل نيزه كه به نشانه دلاوري مردم در اساطير روستا هست . نقطه هاي ش به عنوان بادبان هاي در اهتزاز و نقطه ن به شكل خورشيد به نشانه روشنفكري و خونگرمي مردمش و چيزهاي ديگه است !!! رنگها هم از پائين با آبي دريائي شروع به سبز و در آخر آبي آسماني و رنگ قهوه اي به نشانه كوههاي البرز ختم ميشه كه نماد مازندران هست . دريا . دشت . كوه . آسمان آبي .
از دوستان عزيز و مديران محترم ميخوام كه توي رنگ آميزي بهتر و هر نوع تغييري كه بهترش كنه كمكم كنن چون ميخوام به عنوان آرم روستا معرفي كنم و در سايت و وبلاگ روستا هم استفاده بشه . مطمئن باشين به بهترين طرح جايزه هم ميدم .
پيشاپيش از همه ممنونم .
www.komishan.com
( براي ديدن عكس اصلي روي لينك زير كليك كنيد .)
http://www.atings.com/uploads/1255638421.jpg
به نظرمن تجزیه و تحلیل آرم های قوی میتونه تو باز شدن ذهن و ایجاد خلاقیت موثر باشه.حد اقل اینه که با تجزیه و تحلیل درست طراح میتونه یاد بگیره که در قدم اول برای طراحی آرم باید دنبال چی باشه.
این روشیه که من استفاده کردم.
هر كجا باشم آسمان مال من است.:)
| / |
| 0/0 0/0 |
| / |
| 0/0 0/0 |
ما هم آنالیز کار کردیم.... روش خوبیه...دوست داشتم اون موقع ها....الانم گه گداری اگه کار کنم تو کارام استفاده میکنم!
توی خط در گرافیک به هیچ وجه هدف آرم نیست مخصوصا الان که کتابها هم عوض شده: پس هدف چیه؟ لوگو؟ چی؟
بازم منظورتون رو از آثار ملی متوجه نشدم!
روشه خوبی بود ولی دبیرش یه ذره انگیزو از آدم میگرفت! انرژی نداشتیم...کار میکردیم ولی به نظرم نه اون طوری که باید.....
ولی خوب بود! اگه یه روزی بخوام درس بدم حتما این کارو میکنم! :D
روی آرم اینقدر کار نکرد که مسلط بشیم! (البته یه مقداره خیلی زیاد هم به خوده هنر جو بستگی داره، خودم هم اونقدر ها کار نکردم)
ما فقط کار کردیم، هر کاری قشنگ بود انتخاب شد! به نظرم اگه تحلیلی روی آرم ها بود خیلی خوب تر میشد!
من احتمالا بهمن برم دانشگاه...!
-------------------------------------------------------
پ.ن: شما کدوم استان درس میدید؟ (محض فضولی) :D
| / |
| 0/0 0/0 |
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)