من سونا ام.
می خواستم ببینم چرا هر بار که از صفحه ی اصلی یه تاپیک رو انتخاب می کنم دوباره باید یوزر و پسورد رو وارد کنم. با تست یوزر هم همین مشکلو داشتم.
اعتبار این رنگی هم قشنگه ها
علتش سیستمی هست که استفاده میکنی و کوکی ها درست ذخیره نمیشن...منم قبلا این مشکل رو داشتم...باید تمام کوکی ها رو حذف کنی-از درایو ویندوز- دوباره بیایی
آقا چرا test user نمیتونه پست بده . loooool بابا میخواستم باهاش پست بدم و یه تاپیک باز کنم که همه بهش اعتبار منفی بدین رکورد دار بشه اما نمیتونه تاپیک باز کنه .
فکر کنم سیستم خود به خود زده این بلا رو سرش آورده درسته ؟ looool
مهسا جان برس به دادش بگو این خودیه . فقط اعتباراش قرمزه ...looooooool
ایمان برا چی به test user 305 تا اعتبار مثبت دادی؟ همه زحمت هاشو تو کسب اعتبار منفی لگد مال میکنی . ای بابا
بذار رکورد اعتبار منفی رو بشکنه دیگه .
دیگه نمی شه خیلی به تست یوزر اعتماد کرد. یعنی مشکلاتی کهداریم رو نمی شه روش امتحان کرد چون اعتبار های منفیش خیلی زیاده و قادر نیست به قول حامد حتی یه پست بده.
فکر کنم باید یه فکر دیگه کنیم.
__________________ با دیگران بودن آلوده گی می آورد
دیگه نمی شه خیلی به تست یوزر اعتماد کرد. یعنی مشکلاتی کهداریم رو نمی شه روش امتحان کرد چون اعتبار های منفیش خیلی زیاده و قادر نیست به قول حامد حتی یه پست بده.
فکر کنم باید یه فکر دیگه کنیم.
انقدر پیچیده نیست که....3 سوت یه یوزر دیگه میسازیم ...loool ایندفعه هم اسمشو میتونیم بزارین user test چطوره ؟
1. بخش سرگرمی فقط مربوط به کسانی است که فعال هستند؟
2. چطوری یه نفر فعال میشه؟ پیشاپیش ممنون از جوابتون.
1- بله بخش سرگرمی فقط مربوط به اعضای فعال هستش.
2- فعالیتتون رو که در کافه زیاد کنید ( یعنی با افزایش تعداد پستهاتون ) عضو فعال می شین.
-----------------------
و یک نکته رو هم توجه کنید : برای هر سوال تاپیک جدید ایجاد نکنید.
این تاپیک مخصوص سوالات پیرامون کافه است: سوالات مربوط به سایت - کافه دیزاین | باشگاه...
__________________ عظمت آدماي بزرگ از برخوردشون با آدماي كوچك مشخص ميشه