بازگشت   کافه دیزاین | باشگاه طراحان ایران > طراحی گرافیک > مباحث عمومی گرافیک > طراحی و تصویر سازی

باشگاه طراحان ایران

کلیک کنید کلیک کنید

جهت ورود، کدکاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید. اگر اولین بازدید شماست، پس از مطالعه دقیق راهنما، جهت مشاهده انجمن‌ها ثبت نام کنید.
پاسخ

ابزارهاي تاپیک    نحوه نمايش

08-05-2009, 17:02           # 9
shivamdht
مدیر تصویرسازی و مدیر ارشد

آواتار shivamdht

تاريخ عضويت: Dec 2008
محل زندگی: کافه دیزاین

اعتبار: 979335
shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht
shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht shivamdht

نشان‌های تقدیر
نشان سرخ نشان سرخ 
پيش فرض : 12

اینا کارای من نبودا. برای نمونه گذاشته بودم.
  09-21-2009, 10:15           # 10
atefeh66
کاربر

آواتار atefeh66

تاريخ عضويت: Sep 2009

اعتبار: 10
atefeh66 در نقطه‌ی شروع است

پيش فرض :

با سلام
پايان نامه من در مورد استفاده از بافت در تصويرسازي كتابهاي داستاني در رده سني كودكان است
اگر هرگونه اطلاعات يا كمكي در اين ضمينه داريد ، لطفا به من ارسال كنيد.ايميل:azam_alidosti@yahoo.com
atefeh66 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  02-08-2010, 13:11           # 11
parastuyemohaajer
عضو فعال

آواتار parastuyemohaajer

تاريخ عضويت: Mar 2009

اعتبار: 60816
parastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل دارد

پيش فرض : 732

گمون کنم جای این تصاویر باید اینجا باشه ...

parastuyemohaajer آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  02-09-2010, 22:55           # 12
behafarin
کاربر

آواتار behafarin

تاريخ عضويت: Feb 2010

اعتبار: 10
behafarin در نقطه‌ی شروع است

پيش فرض :

سلام
لطف می کنی بگی این تصاویر با چه نرم افزاری طراحی شده اند.
ممنون از شما
behafarin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  02-14-2010, 17:25           # 13
گربه وحشی 2000
کاربر

آواتار گربه وحشی 2000

تاريخ عضويت: Jan 2010

اعتبار: 5364
گربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال داردگربه وحشی 2000 مشارکت فعال دارد

پيش فرض :

اگه موافق باشید یسری کار برای کودکان طراحی کنیم
موضوع با شما
گربه وحشی 2000 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  02-14-2010, 17:58           # 14
p@rissa
عضو فعال

آواتار p@rissa

تاريخ عضويت: Feb 2010

اعتبار: 81478
p@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل داردp@rissa حق آب و گل دارد

پيش فرض : 207

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله سونا نمايش پست
تا جايي كه من مي دونم تصوير سازي فقط براي فوق ليسانس داره!
نه من امسال دارم کنکور میدم کاردانی به کارشناعلمی کاربردیی تصویرسازی
p@rissa آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  02-15-2010, 04:32           # 15
parastuyemohaajer
عضو فعال

آواتار parastuyemohaajer

parastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل داردparastuyemohaajer حق آب و گل دارد

پيش فرض : 350

02-15-2010, 04:37           # 16
parastuyemohaajer
عضو فعال

آواتار parastuyemohaajer

پيش فرض : 26

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله behafarin نمايش پست
سلام
لطف می کنی بگی این تصاویر با چه نرم افزاری طراحی شده اند.
ممنون از شما

راستش خودم دقیق نمیدونم ولی نرم افزاری رو میشناسم به نام corel painter x که با تبلت طراحی میکنن این وب لاگ رو هم نگاه کنین کارای زیبایی دارنhttp://www.usef123.blogfa.com
پاسخ

کتاب راهنمای کاربردی طراحی‌داخلی  مستندهای نشنال جئوگرافیک:معماری، طراحی صنعتی و غیره دید خلاقانه در عکاسی

كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهاي تاپیک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمي توانيد تاپیک جديد ارسال كنيد
شما نمي توانيد به تاپیک ها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد فايل ضمیمه كنيد
شما نمي توانيد پستهاي خود را ويرايش كنيد

vB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
مراجعه سریع

زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 01:29 میباشد.