بازگشت   کافه دیزاین | باشگاه طراحان ایران > نرم‌افزار، کامپیوتر و اینترنت > نرم‌افزارهای گرافیک سه بعدی (مدل‌سازی و انیمیشن) > Rhinoceros (راینو)

جهت ورود، کدکاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.
اگر اولین بازدید شماست، پس از مطالعه دقیق راهنما، جهت مشاهده انجمن‌ها ثبت نام کنید.در صورت بروز هر گونه مشکل در ثبت نام مشکل خود را در قست پرسش و پاسخ مطرح کنید.
پاسخ

ابزارهاي تاپیک    نحوه نمايش

02-26-2009, 21:17           # 1
hamidak
عضو فعال

آواتار hamidak

تاريخ عضويت: Feb 2009
محل زندگی: تبریز

اعتبار: 14277
hamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل دارد

پيش فرض سوال در مورد VRay (پلاگین وی ری) :

سلام
من نمی تونم از طریق وی ری متریال دهی کنم . یعنی نرم افزار نمی تونه متریال ها رو ایمپورت کنه
به نظر شما راه حل چیه ؟
hamidak آن‌لاین است   پاسخ با نقل قول
  03-03-2009, 21:16           # 2
hamidak
عضو فعال

آواتار hamidak

hamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل داردhamidak حق آب و گل دارد

پيش فرض سوال در مورد VRay (پلاگین وی ری) :

بچه ها یه سوال ، نمی دونم چرا وی ری متریال های شیشه و الماس رو سیاه میده بیرون . واقعیتش هیچی از وی ری بلد نیستم و فقط تجربی کار می کنم . هر چی هم با تنظیماتش درگیر شدم متوجه نشدم چیکارش کنم . از دوستان یه نفر راهنمایی کنه
ممنون
  03-04-2009, 00:07           # 3
hessam
مدیر نرم‌افزار‌های مدل‌سازی

آواتار hessam

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل زندگی: اومدم پیش امام رضا(ع)

اعتبار: 231492
hessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل دارد
hessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل دارد

پيش فرض : 3

سياه رندر ميكنه؟؟؟/
شايد رفلكتي كه بهش دادي سياهه
يا رنگ يساه به يكي از فيلتر ها دادي....
يا شيشه رو خيلي مات كردي...رفلكت هم سياهه
شايدم خيلي شيشه اي شده و پس زمينه اش سياهه ..اونو نشون ميده
hessam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  03-07-2009, 17:07           # 4
Farzan
مدیر موسیقی

آواتار Farzan

تاريخ عضويت: Feb 2008

اعتبار: 63147
Farzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل داردFarzan حق آب و گل دارد

نشان‌های تقدیر
نشان سبز نشان سبز نشان سبز نشان سبز 
پيش فرض : 61

نقل قول:
نوشته اصلي بوسيله hamidak نمايش پست
بچه ها یه سوال ، نمی دونم چرا وی ری متریال های شیشه و الماس رو سیاه میده بیرون . واقعیتش هیچی از وی ری بلد نیستم و فقط تجربی کار می کنم . هر چی هم با تنظیماتش درگیر شدم متوجه نشدم چیکارش کنم . از دوستان یه نفر راهنمایی کنه
ممنون
معمولا متريال هايي تو وي ري سياه يا سفيذ مي شن كه يا استاندارد باشن ( يعني Vray material نباشند) و يا رنگ difuse اونها كاملا مشكي يا سفيد انتخاب شده باشه يعني بالاترين يا پايين ترين رنگ در نمودار توناليته ي خاكستري.
پيشنهاد من اينه كه براي بهترين نتيجه از متريال هايي استفاده كنين كه توسط شركت هاي قوي توليد انيميشن به صورت نرم افزار ارائه مي شن.
يكي از اين نمونه ها مجموعه متريال هاي"ArchShader 1&2" ساخت شركت Evermotion هست كه تو بازار ايران با بسته بندي تحت عنوان 3D Box موجوده. و از انواع سنگ و شيشه تا متريال مايع نوشابه رو به صورت كاملا real در اختيارتون قرار ميده .
  03-07-2009, 17:34           # 5
hessam
مدیر نرم‌افزار‌های مدل‌سازی

آواتار hessam

تاريخ عضويت: Aug 2008
محل زندگی: اومدم پیش امام رضا(ع)

اعتبار: 231492
hessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل دارد
hessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل داردhessam حق آب و گل دارد

پيش فرض : 5

فرزان جان...این آرک شیدر رو از کجا تهیه کنیم؟ تو بازار هست؟
آخه یه مشکلی وی ری راینو داره اونم اینه که فرمت متریالش با مکس یکی نیست
وی ری مکس فرمتش mat. هست اما وی ری راینو vismat. هستش
مبدلی هم وجود نداره که بخواد تبدیلش کنه ...غیر از خود مکس( اونم با پلاگین مخصوص)
hessam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
  03-10-2009, 20:28           # 6
hamidak
عضو فعال

آواتار hamidak

پيش فرض : 48

من برای آرک شیدر این لینک ها رو پیدا کردم خودم می خوام دانلودش کنم گفتم بذارم اینجا شاید بقیه هم بخوان :

http://rapidshare.com/files/62525457...er_2.part2.rar
http://rapidshare.com/files/62536974...er_2.part1.rar
http://rapidshare.com/files/62543876...er_2.part3.rar
http://rapidshare.com/files/62557834...er_2.part5.rar
http://rapidshare.com/files/62550505...er_2.part4.rar
پاسخ

كاربران در حال ديدن تاپیک: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهاي تاپیک
نحوه نمايش

قوانين ارسال
شما نمي توانيد تاپیک جديد ارسال كنيد
شما نمي توانيد به تاپیک ها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد فايل ضمیمه كنيد
شما نمي توانيد پستهاي خود را ويرايش كنيد

vB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهاي HTML غير فعال است
مراجعه سریع

زمان محلی شما با تنظیم GMT +3.5 هم اکنون 01:11 میباشد.